Трибуни

Дон Реви трибуна

Капацит: 7000  (включва североизточни и северозападни ъгли)

Трибуната Дон Реви е в северния край на Стадиона. Преди тя беше известена като Gelderd End или Kop и първоначално беше правостояща тераса, която беше преименувана през 1994 г. в чест на най-успешния  мениджър на клуба и бивш играч Дон Реви .Трибуната „Реви“ е официално открита през октомври от президента на клуба Джордж Ласелес, 7-ми граф от Херууд и госпожа Е. Реви, вдовицата на Дон Реви. Дизайнът има 7000 места, които се намират в доклада на Тейлър, който превръща Elland Road в стадион с изцяло седящи места. В северозападния ъгъл има “контролна стая”, която е от най-модерните в Европа.Видеоклиповете и снимките, направени на всички, които са влезли, се наблюдават и работят по сигурността, като се синхронизират. Изображения и видео кадри се получават от  камери, разположени около стадиона.

Източна трибуна 

Капацитет: 14 900

Тази  е най-скоро построената трибуна на стадиона. Двустепенната конструкция е построена през сезон 1992–93, за да замени the Lowfields stand  и е открита през сезон 1993–94   на цена от 5,5 милиона паунда. След завършването, това беше най-голямата конзолна стойка в света, която побира 10 000 зрители в долната и още 7 000 в горната част. Семейната зона беше преместена от южната трибуна и първоначално се простираше на пълния долен слой; това обаче беше променено от Кен Бейтс и вече има две секции,по една в двата края на долния слой за членовете на клуба и притежателите на сезонни билети, които посещават мачове с деца. Между тях са 25 луксозни стаи и голям събор с търговски обекти, магазини за храни, кабини за залагания и ресторант. Поради преустройството капацитетът на Източния трибуна беше намален и надписа Leeds United AFC беше премахнат от седалките.

Южна трибуна

Капацитет: 5000 (включва югоизточни и югозападни ъгли)

Южната трибуна е построена през 1974 г. на цена от 500 000 британски лири, за да смени Spraching Shed, която  е от 20- те години. Състои се от две малки нива, прекарани с редица 32 изпълнени стаи и ресторант. В Югозападния ъгъл има много места и голям видео екран от сезон 2009–10. Югоизточния  ъгъл разполага с  1710 места който са за настаняване на гостуващите фенове, по късно  са преместени на западната трибуна. През лятото на 2006 г. трибуната е била преустроена и е затворена за предшестващите мачове от сезон 2006–07. Обновяването използва бокс в бетонните колони и ниши, за да се държи  стойката по модерен екстериор, основен ремонт на площа на кухнята, на офис площа, модернизация на корпоративните съоръжения по-горе и ресторант, наречен Били бар, кръстен на бившия капитал Били Бремнър.Има статуя в чест на Бремнър в югоизточен ъгъл на стадиона, издигната през 1998 г., след смъртта му на 7 декември 1997 г.

Джон Чарлз трибуна

Капацитет: 11 000

Трибуната Джон Чарлз е от западната страна на терена и е била известна като West Stand, но по късно е преименувана в чест на бившия играч Джон Чарлз, след смъртта му на 21 февруари 2004 г. В момента това е най-старата двустепенна трибуна в Елънд Роуд, построена през 1957 г. след изгарянето на предишното съоражение, ироничното е, че това е предизвикало продажбата на Чарлз, които  средства са били нужни, за построяването на нова трибуна. Корпоративните седалки са разположени тук и има и портал  за коментари  и пешеходна пътека за телевизионните екипи. Радиото и пресата разполагат с удобства в тази зона. На тази трибуна се помещава и  тунела от които треньорските екипи на домакините и гостуващите отбори излизат на терена, както и лекарски център.Има много апартаменти, вградени в трибуната и конферентен център със собствени стаи, които са отворени през април 1992 г. От септември 2011 г. части от трибуната са преустроени за гостуващите фенове след реконструкция за 300 000 британски лири. В план за преустройство на трибуната Джон Чарлз включва двуетажна и триетажна площ от 3500 квадратни метра. При това преустройството ще бъде въведено в нов горен слой, който е използван с карета като част от амбициите за превръщане на Elland Road в стадион, който може да бъде домакин на мачове световно ниво.

Терена 

Теренът е с размери приблизително 115 ярда (105 м) с ширина 74 ярда (68 м), с отклоняващо пространство от всяка страна.  Има отоплителна система  инсталирана под повърхността на терена, състояща се от 59 мили (95 км) дължина на тръбите.  Това, заедно с добра дренажна система, означава, че само силна мъгла, виелица или наводнение биха принудили клуба да отмени мач. Има кладенци,  на дълбочина около 70 фута (21 м) под западната трибуна и северната трибуна, а помпена система е разположена под южната трибуна, което означава, че клубът може да черпи от собствените си доставки на вода, ако възникне нужда. Въпреки това, първия път, когато клубът я използва, тревата става черна, тъй като водата е твърде студена.