ФОРУМ

Класиране за 28-ми ...

Notifications
Clear all

Класиране за 28-ми кръг и Обзор на кръга

2 Posts
2 Users
0 Reactions
2,049 Views
Peter Todorov
(@petertodorov)
Reputable Member Admin Registered
Topic starter

Абсолютен РЕКОРД като брой участници. Цели 12 човека пуснаха прогнози. Някои се завърнаха. Други се престрашиха за първи път. 

Класиране за 28-ми кръг  
1. Vladimir Panev 18
2. Stefan Kateliev 17
3. Nikolay Mihaylov 12
4. Peter Todorov 10
5. Ivo Radev 9
6. Simeon Slaveev 8
  Dian Petkov 8
8. Plamen Rangelov 7
9. Momchil Ganchev 5
10. Yulian Asparuhov -1
11. Георги Георгиев -8
  Yavor Mihaylov -8

Много интересен кръг с много познати мачове и последни места за водачите. 

Втора последователна ЕТАПНА победа за Владо Панев. Явно чистия въздух, зеленото в тревата и водата за бирата от океана му оказват ползотворно влияние. Владо е познал мача на Лийдс и получава 10 точки, но показва стабилна игра и в другите прогнози. 

Специалният бонус от 13 точки в този кръг отива при Диан Петков за абсолютния шедьовър Уигън-Мидълзбро 2:2. Напрао от воле. Това не му помага особено, защото останалите му прогнози са безобразни и това му отрежда 6-7 място. 

Втори е Стефан Кателиев, който беше с другият познат мач претендент за бонуса Барнзли-Бирмингам 0:1. Много елегантно и едниствено точно попадение на този мач. Стефан е познал и резултата от мача на Лийдс. 

Трети след дълго отсъствие е най-добрият гастроентеролог гастролирал в Германия - Николай Михайлов, домашната ракия и трушията си казват думата. Цели два познати мача за него Х на Милоул и Фулъм 1:1 и победата на УБА над Рединг като гост с 1:2.

Четвърти съм аз с някви бледи проблясъци като познатия мач на Милоул и Фулъм и най-близкото на Блякбърн и Хъл 🙂

Пети Иво Радев, събра се, спря да плюе по Федерацията и започна да бере плодове. 

6-то място освен Диан дели и Симо Славеев, който също хваща Милоул-Фулъм и нищо друго запомнящо се. 

Осми в този кръг е вторият във временното класиране, а именно Председателят. Той хваща победата на УБА над Рединг и някви сравнително близки до истината резултати. 

Девети е Момчил Ганчев с второто си участие и реализирани + 5 точки. Странното при него е, че има цели два познати резултата и Милоул и Рединг, но всички останали прогнози са по-лоши и от посредствени. 

Фалстарт за абсолютният дебютант Юлиан Аспарухов и краен резултат от -1 точка за него. Федерацията се опита да го добута поне до НУЛАТА, за да не се откаже, но и нейхните усилия не стигнаха. Много по -3 точки - няма как. 

И тук започва интересното. 

Последното 11-то място в този кръг се разделя между ПЪРВИЯТ и ТРЕТИЯТ в генералното класиране, които имат по -8 точки. Много слаби прогнози от тях двамата и радост за всички останали. 

Това е седмичното комюнике. 

Ще Ви очакваме с прогнози и в следващия кръг. 

Posted : 13/02/2020 3:37 pm
Share: